Uppsaaaaaala

Om 4 timmar tar jag och Tom tåget till Uppsala och imorgon åker vi vidare till Turkiet! Pratade med mamma igår som är i Turkiet just nu, 53 grader är det där.
Känns ganska bra att åka dit när vädret ser ut såhär just nu i Sverige.

I två dagar nu har jag kollat på desperate houseviwes oavbrutet. Måste se klart alla avsnitt på sista säsongen innan jag åker. Kommer inte kunna slappna av på resan om jag inte får veta hur det slutar!
Får se om jag kommer kunna blogga när jag är där borta, men jag lovar att göra det om jag kan. Kram på er!


Bio, morgonkaffe och dumma brudar

Ojoj vad jag har haft fullt upp idag och igår! Jag som skulle blogga så mycket.

Kan berätta om min helg samt den här dagen/kvällen. I Fredags och Lördags jobbade jag i lilla baren uppe på dansgolvet. Det var lika kul som alltid. Blir bara roligare och roligare ju fler drinkar man lär sig.

Igår låg jag och sov typ hela dagen, söndagar är som de är. Bara sova och äta massa skit man blir tjock av.

Idag vaknade jag av att Tom väckte mig vid 1, gick då ner och tog min morgonkaffe på Coffeehouse och shoppade lite på stan. Hann växla pengar till Turkiet, kan inte fatta att vi åker om 2 dagar. Fyyy vad skönt. Att veta att många börjar skolan när man själv kommer ligga vid polen och sola, äta god mat och shoppa massor! När jag kommer hem kommer släkten i Uppsala å firar min födelsedag. Ska bli kul att träffa alla, det händer inte så ofta eftersom man bor i Sundsvall.

Var nyss på Magic Mike på Bio. Jossan och jag övertalade Tom och Prawin att hänga med. Ni skulle sett deras blickar när filmen började med en strippshow. Filmen var bra, men om jag hade fått bestämma hade det varit mer strippshower och mindre kärlekshistoria...

I risk av att låta bitter måste jag ta upp en liten grejj som enligt mig är en väldigt stor sak: 

Om man inte tycker om en person, ska man inte låtsas vara trevlig och smöra för den personen för att sedan prata skit så fort personen vänt ryggen till. Säg vad du tycker till den personen eller håll helt enkelt igen käften. Man måste kunna stå för det man säger. I denna lilla stad kan man inte prata skit om någon och hoppas på att det inte ska komma fram. För dina bästisar har förmodligen andra kompisar som de läcker det till och tillslut kommer det fram till den personen ni pratat om. Vid tiden det kommer fram är det förstorat och den du pratat om kommer förmodligen aldrig lita på dig igen.

Jag har två personer jag kan säga saker till utan att det kommer ut. Men jag säger ändå inget till dem om någon annan som jag inte kan stå för. Om jag har något emot någon så låtsas jag inte tycka om dem, jag smörar inte och låtsas inte vara kompis med någon jag inte klarar av att umgås med. Jag säger vad jag tycker.

Jag tror att folk är rädda för att umgås med mig för att jag är för ärlig och det kan jag inte förstå. Varför umgås man hellre med någon som alltid är trevlig och förmodligen falsk än någon som ALLTID säger vad de tycker till dig? Varför umgås man med sådana som alltid pratar skit om andra när man umgås? Tror du att de pratar skit om andra när de är med dig, men inte pratar skit om dig när de e med andra? 

Tack för mig. Är glad för det mesta men att aldrig veta vem som är ärlig och vem som skrattar bakom ryggen på mig är grymt irriterande.

Kram på er ärliga människor där ute, ni är bäst! Kram på dig Josefine D. Du är den bästa vän man kan ha.


Snus

Det första jag gör på morgon är att stoppa in en snus å kolla på mig själv i spegeln. Inge smink, rufsigt hår som är fyllt av torkad kaluha från igår och en stooor prilla. Ni kan bara tänka er!
Är så nöjd, har hittat världens bästa snus. LD original Kronan ba rinner å smakar salt me tobak. Provat både white å vanlig. White är ännu värre. Knox luktar som att man tagit en stooor hårspray och sprayat ner. Kaliber ska vi inte ens nämna här. General känns som en gubbsnus å smakar så med. Fatta vad nöjd jag är! LD luktar gott, smakar gott å rinner inte alls som andra.

Gick skitbra att jobba igår trots massa kaos i barerna pga internetgrejjor som fucka med kassorna. Men det är verkligen det bästa jobbet man kan ha där på memento. Trevlig personal, trevliga gäster och blanda goda drinkar på det blir helt perfekt.

Tänkte börja lägga upp makeup bilder. Har ingen bra kamera å är Inge bra på å knäppa kort. Men lägger upp min favoritsminkning som jag har nästan varje dag.

Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag och Tom åker till Turkiet på en riktig myyyysweekend full av shopping å sol Hörs ikväll, nu ska ja ner på stan å leta kapsylöppnare. Håller tummarna på att jag hittar en rosa! Kram


Godmorgon världen

Vakna nyss, lite surt att man vänt på dygnet när det är fint väder ute. Man hinner ju aldrig sola!
Ikväll jobbar jag på memento. Står förhoppningsvis i discobaren by my own. Samma sak imorgon.
På söndag blir det bio med tjejerna. Ska se magic Mike med channing tatum i huvudrollen!<3
Tänkte tipsa alla med en bra film, hunger games. Att se den är ett måste!
Kram från mig


Hej bloggN

Nu var det längesen jag bloggade. Men var med om en riktigt kul men också lite konstig sak häromdagen.
En tjej kom fram till mig med ett STORT leende på läpparna och berättade för mig att hon brukade läsa min blogg och undrade varför jag slutat. 
Jag dum som jag är trodde inte alls på det, hon måste ju tagit fel på blogg. VEM läser min blogg lixom?! 
Men det var min blogg hon menade. Så nu tänker jag börja blogga, och det är tack vare dig din fina lilla främling som kom fram till mig när jag jobbade i baren på Norrporten Arena. Du får gärna kommentera detta inlägg om du fortfarande kollar min lilla blogg.
 
Tänkte berätta lite om dagsläget... Just nu jobbar jag på Memento palace här i stan nästan varje helg och jobbar extra lite på norrporten Arena när det behövs. Har flyttat hemifrån och fått massa nya fina vänner som jag umgås med varje dag sedan jag flyttade in till stan. 
 
Ja! Nu fick jag en himla press på att få bloggen intressant och rolig. Det gick ju åt hel**te. Kan lägga in lite roliga saker som jag ALLTID skrattar lika mycket åt. 
Ett litet youtubeklipp.
Och lite bilder, ni måste helt klart gå med i facebookgruppen som kallas: "får man skratta åt det här?" Vääääärldens bästa! 
Jag fattar föressten inte hur man ändrar storlekarna på bilderna. Men hoppas ni e nöjda ändå. Puss från mig.
 Profilbild
 

RSS 2.0