I would eat them

Igår hann jag bara vakna innan jag slängde mig på bussen till stan för att träffa Jonna. Efter det åkte jag hem hit till mig och hade filmkväll med ett litet gäng.
Idag började dagen med chips och dipp. Får se hur den fortsätter!


kom och håll om mig

Tårarna forsade ner för din kind, smärtan är blind och jag fattar om du varken vill veta av eller höra av dig till mig. Du vill ha space men en vacker dag kanske du och jag kommer sätta tillbaks pinnen i vår handgranat och göra om det extra bra.
Hade dans idag. Mår alltid så bra när jag kommer därifrån. Sköna tjejer, bra träning till bra musik och rolig aktivitet. Imorgon blir det utgång med Jossan och Elin. Najst!

JAG KUNDE DÖ FÖR DIG, NU ÄR DU DÖD FÖR MIG

Sitter och myser med Alva. Snart kommer Hanna och Sofie för att ha myskväll med film, Coca Cola, chips och dipp. Väldigt, väldigt mysigt! På fredag blir det utgång med Jossan och Elin. Det ser jag fram emot. Spännande inlägg va? Som vanligt.

Från den djupaste platsen mörkaste delen av min själ vill jag berätta det här.

Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar, att rulla naken över krossat glas, äta fimpar.
Än att nånsin igen känna dina vibbar.

Timbuktu for president.
//ina


Hatar att blogga utan att ha något vettigt att säga.

Ska till Stockholm imorgon å träffa bästa manda. Efter det blir det bio och middag me en killkompis. På söndag har jag lovat lillasyster att gå på badhuset med henne. Hatar att gå runt på ett kallt badhus där alla får se en halvnaken. Min bikini passar inte till min tatuering heller. Skit!
Just nu känns det som att det blir Uppsala efter skolan. Älskar denna stad! Kram.


There is a light that never goes out.

Knäppte lite kort igår, och är ganska nöjd över mig själv faktist. Självutlösaren och glödlampan gjorde hela jobbet.
Idag har jag inte gjort någonting, förutom att ha varit på skolan. På lördag ska jag vara med Jossan och jobba lite på vårt projektarbete. Lovar att knäppa lite kort då med.
Är det fel att redan längta till nästa helg? Nästa torsdag börjar Pole dancingen och så åker jag förhoppningsvis till uppsala efter att dansen är slut. Kanske möter upp Amanda i Stockholm på fredagen och myser med familjen resten av helgen. Så den helgen ser jag framemot. Hejs!

Ja, man kan ju alltid drömma.


Somebody that I used to know.

Glömde länka denna låt i förra inlägget. Lyssnat på den 100000 gånger och gillar den bara mer och mer. Värt att kolla på.

Godmorgon

Eller inte. Försov mig och känner mig förkyld. Men upp till skolan ska jag ändå! Och gå till bussen när de e typ 10 minus är kul det med. Speciellt när ja ska till skolan för 2 lektioner och ett gigantiskt hål däremellan.


Bakat

Nu har jossan och jag bakat till skolan. Mockarutor som smakar kaffe blev det. Bättre än ingenting. Snart ska ja ut med Svante och alva. Efter det ska jag ta en jättelång dusch å gå å lägga mig. Så ser läget ut idag.


Jag kan inte skilja på.


Hemma från skolan

Idag stannade jag hemma. Kunde verkligen inte gå till skolan. Tänker inte berätta nå anledningar till detta. Det räcker med att det är jobbigt just nu bara. Kram


Du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig




Vill ha värme nu!


Bort med vinter och elände nu. Vill ha sommar, eller iaf vår. Väldigt snygga bilder måste jag säga.

smultronbarnet

Fick en webbcam i födelsedagspresent för ca 5 år sedan. Tror jag hade lite tråkigt när jag gjorde denna.


Helt meningslöst egentligen

Såå trött nu och vill absolut inte till skolan imorgon! Men vad gör man?
Försökte göra våfflor nyss och de brände fast. Klarar inte ens av att göra våfflor med färdigt pulver alltså. Det märks att min pappa e kock.

Meningslöst inlägg, men äschdå. Godnatt!


Allt känns så fel men ändå så rätt.

Vill faktiskt inte bo här i Sundsvall just nu. Vart som helst, bara jag slipper bo här. Alla känner alla i den här stan och det är hemskt mycket skitsnack, smutskastning, gruppering och folk som låtsas bry sig för att få något ut av det. Visst har jag haft det bra här. Men jag känner att jag tröttnat lite på den här staden. Uppsala har lite mer att erbjuda just nu.


Tiden har aldrig väntat på mig, tiden har aldrig varit min vän.


Kanske går på bio med Alva ikväll. Måste se Shame som går just nu innan den slutar gå på bio, men får se om jag kanske går på den nästa gång jag kommer till Uppsala istället.
Igår såg jag en bit på the shining och råkade olyckligtvis se den där tanten som är i badkaret. Kunde inte somna igår tack vare henne. Kändes som hon låg nedanför min säng eller stod brevid och kollade på mig.

Videoklipp som gör mig glad.







Och sen undrar jag. Varför har ingen skrivit en såhär fin låt till mig?

7 days

Skräckfilmskväll med Alva och Svante ikväll. Ska visa henne lite klassiker. Texas chainsaw massacre, friday the 13th mm. Så inatt sover vi förmodligen i samma rum. Hejs!


Tjatja bloggen

Vakna nyss i soffan bredvid Jonna. Värsta myskvällen igår med kärleksfilm å gotta så nu är båda 5 kilo tyngre. Ska snart hem och ha myskväll med Alva också.
Känner mig lite sliten, men bjuder på en liten bild ändå.


Uppsala-Sundsvall

Allt är kaos runt omkring mig just nu. Och konstigt nog så gillar jag det på något sätt.


Fredagsmys!

På väg till stan för att ha myskväll med Jonna. Middag, film och chips med dipp. En perfekt fredagskväll! Kram!


you get so used to being sad you never try to be glad



Godmorgon / mig och Svante
(Ser ut som crap på bilderna, men är så nyvaken som man kan va.)

Allra käraste syster

Det är så skönt att få ha dig här med mig nu. Du betyder allt<3 puss på dig lillasyster!


I will follow you into the dark.

Länkar den bästa låten som gjorts. I will follow you into the dark. Det är ganska mycket kaos runt omkring mig nu vad gäller allt. Men den här låten gör allt lite bättre. Kram

Tjatja bloggen

Första provinlägget härå.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0