Uppsala

Har åkt pulka halva dagen idag och vart på släktträff andra halvan av dagen. Nu blir det filmmys med gökboet och chips. Imorgon åker vi till tekniska museet i Stockholm och kollar på 4-D. Efter det åker jag och Alva hem till Sundsvall igen. APU på banken från och med måndag+2 veckor framåt. Kram!


Uppsala, here I come

Kontorskvinnan är på väg mot Uppsala. Pulkaåkning, släktmiddag och familjemys står på schemat! Mamma har bakat så ikväll kommer jag somna gott. Kram på er!


En viktig person i ditt liv


En bild på personen som vet mest om dig.

Detta måste bli Tom. Han vet förmodligen allt om mig.

Din facebook profilbild med flest likes.


Sån där lista..

1: Din facebook profilbild med flest likes. Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig. Dag 3: En viktig person i ditt liv. Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut. Dag 5: Dagens outfit. Dag 6: En låt som betyder mycket Dag 7: Åtta bekännelser. Dag 8: En bild på en tid du saknar. Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv. Dag 10: En bild från din förra sommar. Dag 11: Bakrund på mobilen. Dag 12: En kram bild med dig och någon annan. Dag 13: Några favorit citat. Dag 14: En bild du tycker visar kärlek. Dag 15: En bild som får dig att le. Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person. Dag 18: En bild på dig och någon i din familj. Dag 19: Din mobiltelefon. Dag 20: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg. Dag 21: Något du önskar dig från tomten. Dag 22: Din nuvarande profilbild på facebook. Dag 23: Visa ditt rum.
Varje dag ska jag uppdatera.

Heartbeats

Det har hänt alldeles för mycket de här senaste dagarna. Jag hinner knappt med mig själv och mina egna beslut. Men det är väl så det är ibland.
Ikväll ska jag bara sitta och göra läxa. Imorgon är min näst sista danslektion innan vår dansuppvisning. Har varit å köpt korsett å grejjer. Väldigt nervös inför det.
Jaja, nu blir det att fortsätta med läxan och att lyssna på musik. Kram

Snart äre fredag

Mums!
Igår var jag bara på skolan och hade filmkväll med en killkompis efter. Såg på "The way back" och "50/50". Båda var riktigt bra filmer och definitivt sevärda.
Ikväll är det dans! Längtat hela veckan! Träningsverken från förra veckan gick över typ igår. Så du kör vi igen. Imorgon ska jag på Jonathan Johansson på Pipeline med pappa eller så ska jag ha filmkväll med Jossan och Aaja. Får se hur det blir. Helgen kommer iallafall bli bra. Kram!

RSS 2.0