Trängsel...,huaa

Jag tänkte ta upp en sak som är typisk svensk idag. Trängsel. Vart man än ska där det finns folk så trängs man. När bussen kommer till busshållplatsen så trängs alla. Om det står en gammal tant i kön så får hon helt enkelt vänta till sist.

När man står i kö till att affärer ska öppna storRean så trängs alla. När man står i matkön på skolan så blir alla sura för att det är kö och de inte får maten innan de typ verkar tro att de ska dö av hunger, mm.

I de flesta fall så får alla som står och köar vid bussen plats, alla kommer in i affären när det är rea (tillslut). Visst får man kanske inte de där bästa kläderna alla vill ha, men är det verkligen värt den trängseln och bråken som ibland uppkommer när man trycker sig fram? På krogen är det alltid kö till garderoben, samma sak på toaletten. Dock så är tjejerna trevligare mot varandra på toaletterna än vad de är i trängselkön till garderoben. Varför är det så? Man är trots allt kissnödig när man står i kön till toaletten, ändå så tränger man sig inte före och bråkar om vem som ska gå först. Men det är ändå viktigare att ha sin jacka 10 minuter innan alla andra än att lätta på blåsan, eller?

 

Ja ä inte bitter / Ina (Bjuppar på en gammal bild, typ 4 år gammal.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0